Om borettslaget

Hvor ligger det?

Håpet II er et lite borettslag som ligger i en attraktiv bydel fire kilometer nord-vest for Tromsø sentrum. Det består av to blokker à fire etasjer, med tilsammen 24 leiligheter (16 fireroms og 8 toroms) og 8 rekkehus med tilsammen 32 rekkehusleiligheter. Alt ligger i firkanten Stærvegen-Ørnevegen-Rypevegen-Måsevegen. På tre sider er vi omringet av andre borettslag, mens vår nabo på nordsida, overfor Ørnevegen, er Mortensnes bo- og servicesenter og Langnes ungdomsskole.

Stabil beboermasse

Det er relativt lite gjennomtrekk i vårt borettslag, og vi har faktisk folk i begge blokker samt i rekkehus som har bodd siden husene ble bygget i 1970. Det forteller at vi trives her… Etterhvert har det kommet en god del barnefamilier, slik at det blir litt liv igjen i fellesområdene.

Barnevennlig område

Håpet er et barnevennlig område, med lite biltrafikk, mange lekeplasser og flere barnehager. Det er faktisk hele 5 barnehager i en avstand på under 500 meter fra vårt borettslag. Mortensnes barneskole ligger mindre enn en kilometer fra oss, og for å gå til Langnes ungdomsskole er det bare å krysse Ørnevegen.

Nært det meste

Buss 24 (til sentrum) stopper ved den ene enden av borettslaget (busstopp Måsevegen), mens det tar 5 minutter å gå til busstopp til linjene 22 og 33/34 som kjører til universitetet og UNN. Butikkene ligger i gangavstand, både Prix nede for høyblokka, Kiwi på Ørnevegen og handelssenteret Jekta, der man bl.a. finner post i butikk (Rema 1000).

Legg igjen en kommentar